ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Κεφαλής- Τραχήλου
Αισθητικη και Επανορθωτική χειρουργική τριχωτού κεφαλής
Ρινοπλαστική ( αισθητική-λειτουργική ρινοπλαστική-προφυλοπλαστική)
Βλεφαροπλαστική
Face lift
Χειλεοπλαστική
Ωτοπλαστική
Συνδεδιασμένες μέθοδοι

Σώματος
• Αυξητική πλαστική μαστών
• Μαστοποιξια
• Πλαστικη σμυκρυνσης μαστων
• Ασσυμετρία μαστών
• Γυναικομαστία
• Επανορθωτική χειρουργική του μαστού
• Βραχιονοπλαστικη
• Πλαστική κοιλίας
• Λιποαναρροφήσεις
• Συνδεδιασμένοι μέθοδοι


AΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ

  • Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να αποκαταστήσει περιοχές τριχόπτωσης με την μεταμόσχευση τριχοθυλακίων (FUE) από την πίσω πλευρά του κεφαλιού στην προβληματική περιοχή.
  • Επιπρόσθετα η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει περιπτώσεις μετατραυματικών αλωπεκιών με την μέθοδο της διάτασης των ιστών.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η αισθητική ρινοπλαστική έχει σαν στόχο την αποκατάσταση της υπερτροφίας της ρινός και την εναρμόνηση της με τα υπόλοιπα ανατομικά στοιχεία του προσώπου. Με ενδορινικές τομές, για την επίτευξη καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος,είναι δυνατόν να διαμορφωθεί ο σκελετός της μύτης βάσει ενός προεγχειριτικού σχεδίου σε φωτογραφίες.

Στις περιπτώσεις δυσλειτουργίας της ρινός λόγω στραβού διαφράγματος μπορεί η ρινοπλαστική να συνδυαστεί με την πλαστική μύτης για να βελτιωθεί η αναπνοή.

Κατά την προφιλοπλαστική βελτιώνεται το προφίλ του ασθενούς επεμβαίνοντας συγχρόνως τόσο στη μύτη όσο και στο πιγούνι.


ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την πλαστική των βλεφάρων μπορούμε να αφαιρέσουμε την χαλάρωση του δέρματος στα επάνω βλέφαρα και τις «σακκούλες» στα κάτω βλέφαρα για ν’αποκτήσουμε μία καλύτερη εικόνα στην κονχο-βλεφαρική περιοχή.


FACE
LIFT

Η πλαστική προσώπου ενδείκνυται σε άτομα που παρουσιάζουν πτώση του δέρματος και των μαλακών μορίων του προσώπου και του λαιμού. Με τομές που γίνονται εμπρός από το αυτί και μέσα στα μαλλιά επιτυγχάνεται ανόρθωση των προαναφερομένων στοιχείων του προσώπου προσφέροντας μία νεανικότερη εικόνα χωρίς εμφανείς ουλές.


ΧΕΙΛΕΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ατροφία των χειλέων είναι δυνατόν να αποκατασταθεί με την χειλεοπλαστική η οποία προσφέρει πιο σαρκώδη και ελκυστίκα χείλη.


ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ωτοπλαστική βοηθάει την διαμόρφωση του πτερυγίου του αυτιού και προσφέρει μία καλύτερη θέση και φόρμα των αυτιών χωρίς εμφανείς ουλές μιάς και οι τομές γίνονται στην οπίσθια επιφάνεια του πτερυγίου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Είναι δυνατόν οι συνδυασμός των επεμβάσεων αυτών ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε ασθενούς. Οι επεμβάσεις αυτές είναι δυνατόν να γίνουν με τοπική αναισθησία και με την απαραίτητη παρουσία αναισθησιολόγου στον χώρο μας.

 ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ

Η μικρο-μαστία αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα στα νέα κορίτσια. Η αύξηση του μεγέθους του μαστού μπορεί να γίνει σήμερα με την χρήση προσθέτων σιλικόνης τελευταίας γενιάς ή και με μεταμόσχευση λίπους από τον ίδιο τον οργανισμό.

Οι επεμβάσεις αυτές δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην παθολογία του μαστού.

ΜΑΣΤΟΠΗΞΙΑ

Είναι η επέμβαση ανόρθωσης των μαστών και λαμβάνει χώρα σε γυναίκες μετά από πολλαπλούς τοκετούς ή απώλεια βάρους. Εάν το μέγεθος του μαστού δεν είναι ικανοποιητικό μετά την επέμβαση η μαστοπηξία μπορεί να συνδυαστεί και με την χρήση προθέσεων για να αποκτήσουμε ένα ανορθωμένο και ικανοποιητικό μέγεθος στήθους.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗΣ ΜΑΣΤΩΝ

Η μεγαλομαστία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στην καθημερινή δραστηριότητα των γυναικών όσο και στον ψυχισμό τους. Κατά την επέμβαση αυτή αφαιρείται τόσο μαζικός αδένας όσο και δέρμα και μετατοπίζεται η θηλή προς τα άνω για να έχουμε τελικό αποτέλεσμα ένα ικανοποιητικό μέγεθος στήθους.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣΤΩΝ

Η ασυμμετρία των μαστών είναι συχνή δυσμορφία στα νέα κορίτσια. Η επέμβαση αποκατάστασης της συμμετρίας θα πρέπει να αφορά και τους δύο μαστούς χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους που αναφέρονται ανωτέρω

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Είναι ευνόητο ότι πολλές από τις ανωτέρω μεθόδους μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με το πρόβλημα των ασθενών. Οι επεμβάσεις αυτές λαμβάνουν χώρα υπό γενική αναισθησία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ

Συμβαίνει στα νέα αγόρια είτε λόγω παχυσαρκίας είτε λόγω ορμονικών διαταραχών. Η επέμβαση αφορά την αφαίρεση μέρους του μαζικού αδένα και ενδεχομένως του δέρματος ανάλογα με τον βαθμό της υπερτροφίας.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Οι γυναίκες που είχαν την ατυχία να υποβληθούν σε επέμβαση μαστεκτομής λόγω καρκίνου μπορούν σήμερα να αποκτήσουν ενός φυσιολογικού μεγέθους και σχήματος στήθος είτε με την βοήθεια προθέσεων σιλικόνης είτε με δέρμα και λίπος που λαμβάνεται συνήθως από την κοιλιακή χώρα. Μία επέμβαση στον άλλο μαστό κρίνεται σχεδόν πάντα απαραίτητη για λόγους συμμετρίας  είτε πρόληψης.

ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η χαλάρωση του δέρματος και των μαλακών μορίων της έσω περιοχής του βραχίονος μπορεί να αντιμετωπιστεί σήμερα ικανοποιητικά αλλά θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του το εμφανές σημάδι της επέμβασης.

 

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η χαλάρωση του δέρματος και των μαλακών μορίων του δέρματος της κοιλίας μετά την απώλεια βάρους ή πολλαπλών τοκετών. Αντιμετωπίζεται σήμερα με επιτυχία. Η ουλή της επέμβασης τοποθετείται χαμηλά στο ύψος του εφηβαίου με στόχο να κρύβεται από τα εσώρουχα ή το μαγιό.

 

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Αποτελεί τεχνική αντιμετώπισης μίας τοπικής λιποδυστροφίας και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του σώματος είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις. Το αποτέλεσμα της μεθόδου είναι ότι δεν μένουν εμφανείς ουλές.